Myytävänä

Lueppa ensin tämä:

Ennen kuin ostat marsun, niin otathan huomioon, että niitä oikeasti PITÄÄ olla vähintään kaksi. Sukupuolesta riippumatta. Marsu on laumaeläin, eikä pääse toteuttamaan marsumaista käytöstään yksin ollessaan. Uskokaa vaan. Kokemusta on. Tästä syystä en myy marsuja yksin eläjiksi ja tässä asiassa olen tiukka.

Kun otat marsun. Otathan huomioon, että se elää aika pitkään ja yllätyksellisiä kuluja saattaa tulla moninkertaisesti marsun hinnan verran. Elämänmuutoksia toki voi tulla, mutta pääsääntöisesti toivon, että marsu päätyisi kotiin, jossa se saisi olla koko loppu elämänsä hyvässä hoidossa perheen jäsenenä. Älä siis hanki marsua hetken mielijohteesta.

Miten saat minuun sitten yhteyden:
Sähköpostilla aikuisen toimesta. annukka@flyingcavies.net . Kerro asiasi selkeästi. Kerro samalla hitusen marsuhistoriastasi. Jos joku asia askarruttaa, niin kysy. En vastaa “soita tähän numeroon” tiedusteluihin. Hintatiedusteluihin ja “onko myytävänä” tiedosteluihin voin sanoa vastauksen jo tässä: Katso kotisivuni flyingcavies.net. Myyntikuvissa on marsut, jotka ovat myytävänä ja siellä on kuvateksteissä selkeästi kerrottu hinnat. Minä muuten en sitten tingi hinnoista eikä minulla ole kotiin kuljetusta. Paitsi jos luovutus on sovittu erikseen muualle.

Otathan huomioon, että minulle ei välttämättä sovi kaikki ajat noutoon, mitkä sinulle käy. Saatan olla myös pyhäpäivinä sekä loma-aikana töissä. Työaikani ovat outoja. Kotini ei ole kauppa, jonne voi marssia milloin lystää ja toivoisin, että sovituista asioista pidätään kiinni. Huomattavista myöhästymisistä olisi hyvä ilmoittaa…

Mitäs minä sitten lupailen:

Poikaset luovutetaan vähintään 5 viikkoisina sekä 300g painoisina, joka on Suomen Marsuyhdistyksen sekä Svenska Marsvinföderingen suositus. Luovutuspäivä näin ollen saattaa pidentyä suunnitellusta.

Marsun mukaan tulee aina pussillinen tuttua pellettiä sekä hoito-ohjeet. Mahdollisuuksien mukaan annan myös sukutaulun. Marsu on silmämääräisesti katsottu terveeksi sekä loishäädetty asiankuuluvilla aineilla.

Askarruttavissa asioissa älä epäröi ottaa yhteyttä. “Tyhmiä” kysymyksiä ei olekaan. Annan mielelläni ohjeita marsujen hoitoon liittyvissä asioissa. Vaikka et olisikaan ostanut minulta marsua, tai koskaan et ole minua edes nähnyt, niin autan mielelläni. Marsujen hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Urokset (klikkaa kuvaa)

Naaraat (klikkaa kuvaa)